FAQ

Information gällande våra läger och Covid 19
Vi ställer inte in, vi ställer om!

Vi fortsätter att planera för våra läger i sommar men gör tillsammans med Lillsved vissa justeringar och förbättringar för att kunna erbjuda en säker lägermiljö. Vi måste alla gemensamt ta ansvar för att bromsa smittspridning.

När det gäller riskfaktorer som boendemiljö, matservering och undervisningslokaler anpassar vi vår verksamhet. Vi kommer bo mer utspritt, barnen bor 2 personer i varje sovrum med eget badrum. Maten kommer serveras på tallrik i stället för buffé. Vi delar också upp oss i mindre grupper och sprider ut oss i fler lektionssalar. Vi vistas alltid utomhus så mycket som möjligt. Självklart ser vi till att barnen tvättar och spritar sina händer ofta och innan alla måltider.  

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och råd och anpassar verksamheten därefter och vi kan bli tvingade till snabba förändringar. 

Om eleven är sjuk vid lägerstart ombeds hen stanna hemma, göra en test och ansluta vid tillfrisknande. Om eleven ej kan delta pga sjukdom återbetalas ej avgiften. Det täcks normalt av hemförsäkring med läkarintyg.

 

Det blir en annorlunda säsong blir men tack vare er och våra ledares engagemang ser vi med tillförsikt på den kommande sommaren. Vår ambition är som alltid att ge barnen en härlig lägerupplevelse.  

Zoomarläger
Samma som ovan gäller för våra Zooläger. I samarbete med Eskilstuna Zoo kommer vi anpassa lägerverksamheten. Vi kommer vara färre barn i grupperna och vi bor endast 4 barn och en ledare i varje stuga. Matservering och aktiviteter kommer också anpassas.
Image
© 2022 Svensk Lägerverksamhet AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious