Deltagarna och föräldrar berättar

Så här skrev föräldrarna till en av våra konfirmander efter lägret:  

"Ett stort tack till alla ledare, präst m fl som var med och ordnade konfirmationslägret på Lillsved juli-aug. Vår dotter har haft en fantastisk vistelse på lägret, det är det bästa hon gjort tycker hon. Hon är så nöjd med lägret. Och vi också! Själva konfirmationen i kyrkan var väldigt fin!"    

Susanne Örtegren hade sin dotter Elise, 9 år, på vårat andra Skärgårdsläger. Så här sa hon efter lägerslut:  

"Hämtade Elise på Lillsveds Sommarläger idag. Var ju lite orolig eftersom hon knappt är 9 år och skulle vara borta flera dagar. Hon har ringt varje dag överlycklig över allt kul som att köra motorbåt, äta glass, ha tårtbakningstävling, toppenmat och spela tennis. Som mamma var jag glad över saker som att det var typ åtta ledare på 23 barn och att hon var så överlycklig. Supertrevliga och artiga var de också, ledarna. Men Elise berättade att de var riktigt stränga ibland också. Jaha, varför det? frågade jag, "ja, när vi inte gjorde som vi skulle". Även om detta ger minuspoäng av dotter så får de ett större pluspoäng av mamma ;) kan det bli bättre? Vissa föräldrar var oroliga över att inte hinna få plats på nästa år och berättade att de redan bokat. Kan de få bättre betyg? En riktig toppenstart på sommaren!"
Jag fick spela golf varje dag!
Johan är 9 år och deltog på ett av våra Skärgårdsläger. Han spelade golf och tennis på dagarna. Så här berättar han själv:  

"Jag önskar att lägret hade varit flera veckor. Jag fick spela golf varje dag! Det är det bästa jag vet. Jag har redan sagt till mamma och pappa att jag vill åka på lägret nästa år också."  


Hur har det gått med motorbåtskörningen?
- Det har gått bra. Jag har lärt mig grunderna på sommarlägret och övat själv med mamma och pappa. Jag ser fram emot att lära mig navigera mer på lägret i sommar.
Deltagarna berättar
© 2022 Svensk Lägerverksamhet AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious