Skärgårdsläger

I sommar erbjuder vi fyra skärgårdsläger på Lillsved. Deltagarna på lägren delas in i grupper efter spelstyrka i respektive sport och efter båtvana för att eftersträva en så jämn fördelning som möjligt och för att varje deltagare skall kunna utvecklas på bästa sätt. Tidigare erfarenheter är dock inget krav, på Lillsved är alla välkomna!  

Som deltagare på Lillsveds skärgårdsläger väljer du två sportaktiviteter; Golf, Tennis eller Motorbåt. Tennis och motorbåtsundervisning sker på Lillsved. Golfundervisningen sker delvis på Lillsved men också på någon av de golfbanor som ligger en kortare båtfärd bort. 

Aktiviteter  
Lägerdeltagarna delas in i grupper på plats, varje grupp har en aktivitet på förmiddagen och en aktivitet på eftermiddagen, t.ex. tennis på förmiddagen och båtundervisning på eftermiddagen.  

Motorbåtutbildningen  
Utbildningen sker i 18 foots Arronet båtar och vi besöker dagligen olika fina platser i skärgården.
Läs mer om motorbåtsutbildningen »  

Tennis  
Tennisundervisningen sker på Lillsveds två Axonite banor (liknande Plaxipave).
Läs mer om tennisundervisningen  

Golf  
Utbildningen sker på Lillsved samt andra golfklubbar i skärgården. 
Läs mer om golfundervisningen »
 

Många lägerveckor  

Under sommaren erbjuder vi fyra skärgårdsläger på Lillsved. Datumen hittar ni under fliken boka läger. Deltagarna på lägren delas in i grupper efter spelstyrka i respektive sport och efter båtvana för att eftersträva en så jämn fördelning som möjligt och för att varje deltagare skall kunna utvecklas på bästa sätt. Tidigare erfarenheter är dock inget krav, på Lillsved är alla välkomna!  

Mysigt boende  
Varje läger består av ca 20-40 deltagare samt 8-15 ledare/instruktörer. Vi bor tillsammans i Lillsveds stugby i enkla men mysiga stugor. Det bor 2 ledare i varje stuga med barnen. Vi äter våra måltider tillsammans i Lillsveds restaurang och det alltid finns ett vegetariskt alternativ.  

Många aktiviteter  
När vi inte spelar tennis, golf eller åker båt i Stockholms skärgård så har vi kul tillsammans och gör andra aktiviteter som t.ex. vattensport, grillkväll, fotboll, filmkväll, minigolf m.m.  

Pris  
I priset för lägret ingår boende, utrustning, mat och en t-shirt.  

Läs vad våra tidigare deltagare tycker »
Exempel på dagsprogram »

Vi ser fram emot att träffas på Lillsved under sommaren 2022, varmt välkomna!

Vid frågor, kontakta oss på tel 0733 18 58 82 eller genom att klicka nedan.  

Du kan också kontakta en av våra sk referensfamiljer som haft barn på våra Skärgårdsläger tidigare, kontakta då Karin Larsson genom att klicka nedan.

Image
© 2022 Svensk Lägerverksamhet AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious