Image

Konfirmationsläger

Vill du kombinera konfirmationsläger i skärgårdsmiljö med förarbevis, tennis och/eller kanske ta "grönt kort" för golf? Då är Lillsveds konfirmationsläger något för dig. På lägret kommer du att möta många nya vänner och skapa minnen för livet, vänner som också delar dina intressen!  

På Lillsveds konfirmationsläger varvas undervisningen med sportaktiviteter och passar dig som gillar skärgården och en aktiv livsstil utomhus. På förmiddagarna har du konfirmationsundervisning som leds av en präst från Svenska kyrkan och på eftermiddagarna kan du välja två av tre sportaktiviteter: motorbåt, tennis eller golf. Naturligtvis finns det möjlighet att prova på samtliga aktiviteter. I konfirmationsundervisningen ingår också en gudstjänst med ev dop. Vi har också kvällsandakt varje dag. Inom ramen för lägret görs ett flertal utflykter och på kvällarna erbjuds alla deltagare skoj aktiviteter som t.ex. vattensport, grillkväll, minigolf och filmkväll beroende på väder.  

Datum och pris  
Konfirmationsläger 1 sommaren 2020 startar 23/6 och avslutas den 12/7. Konfirmationsläger 2 sommaren 2020 startar 14/7 och avslutas den 1/8. Se mer om datum och priser under fliken ”BOKA LÄGER" ovan. Konfirmationslägren brukar bli fullbokade snabbt. Priset för lägret (se nedan) inkluderar boende, helpension, konfirmation, litteratur, sportaktiviteter/förarintyg m.m. Konfirmationen sker i Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm tillsammans med släkt, vänner och bekanta.  

Mer information om datum och priser för våra konfirmationsläger 2020, 2021 och 2022 finner du under fliken ” Boka Läger" ovan.  KONFIRMATIONSLÄGER 2020 ÄR FULLSATTA.

Här kan du läsa mer om våra aktiviteter.  
Våra tennistränare coachar såväl nybörjare som tävlingsspelare genom att hela tiden anpassa träningen efter varje unik individ. Lägrets längd gör att träningen blir mer personlig. Vi varvar övningar, matchspel och bad. För dem som vill håller vi även fyspass.

Under konfirmationslägret ges möjlighet att "ta grönt kort" för golf, undervisningen ger både både teori och praktik. Vi bedriver undervisning på plats på Lillsveds egen driving range samt praktisk undervisning på närliggande bana som vi åker båt till. 

motorbåtsundervisningen varvas både teori och praktik enligt ställda krav för att ta ett förarintyg. Mer om detta finns att läsa under information om båt.  

Läs mer om motorbåtsutbildningen »  
Läs mer om tennisundervisningen »  
Läs mer om golfundervisningen »  

Våra instruktörer  
Alla våra sportaktiviteter leds av kompetenta och välutbildade instruktörer. Konfirmationsprästerna är noga utvalda för att passa lägrets upplägg och arbetet med ungdomar. En av våra konfirmationspräster beskriver lägret med följande ord:
"Samhällets etiska och kulturella värdegrund bygger till stor del på den kristna trons grundsatser. Som konfirmand på Lillsved kommer du att få möjlighet att upptäcka mer om vem Du är och vem Gud är. I skapande och lek, drama och diskussioner, kommer vi att stöta och blöta livets stora och små frågor. Vår målsättning är att du skall vara mer rustad att möta livet efter dina veckor som konfirmand på Lillsved."  

Förträff – en första träff med alla nya vänner
Innan sommarlägret startar så träffas ledare och konfirmationsdeltagarna på en s.k. förträff. Förträffen är till för att alla lägerdeltagare ska få möjlighet att träffa varandra före kursstart. Vi ses i Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm.  

Bidrag för konfirmationsläger
Lillsveds konfirmationsläger kostar 2021 totalt 216995 kr inklusive moms. Bidraget för medlemmar i Svenska kyrkan som betalar kyrkoskatt är avdraget. Godkända lägerarrangörer av Stockholmsstift får automatiskt detta bidrag av Stockholmsstift efter det att deltagaren slutfört konfirmationslägret.  

För att få konfirmeras måste man vara döpt och medlem i Svenska kyrkan. Alla elever blir medlem i Svenska Kyrkan vid konfirmationen. Har ni frågor, tveka inte att höra av er till oss. Vänligen anmäl er via länken nedan.  

Varmt välkomna till Lillsved i sommar!
Konfirmationsläger
© 2020 Svensk Lägerverksamhet AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious