Main menu
  • båt2_2.png
  • konfa_1.png
  • solned.png
  • volleyliten.png

Konfirmationsläger

konfrimationslägerNY

Ta grönt kort i golf, förarintyg och bli konfirmerad under samma läger.

Läs mer

Skärgårdsläger

skargardslager3

Under 2018 anordnar vi fyra stycken skärgårdsläger på Lillsved.

Läs mer

Zoommarläger

zommarlager2

ZOOmmarlägret för barn mellan 9-14 år. Lägret för dig som älskar djur!

Läs mer

Boka nu

skargardslager2

Garantera er lägerplats på populära Lillsved 2018 genom att boka nu!

Visa läger/kurser och boka

Ett riktigt sommarläger!

Sedan 2002 har vi arrangerat sommarläger på Lillsved som ligger på Värmdö i Stockholms skärgård. I en underbar skärgårdsmiljö har vi nära till allt och på området finns fina tennisplaner, bryggor för våra båtar och utmärkta möjligheter för att genomföra härliga läger. Vi bor i en stugby bestående av 6 stugor, väl avskilt från vandrarhemmets övriga gäster. Från stugorna är det någon minuts promenad ner till motorbåtarna, vår väg ut i skärgården. Golfbanan nås enkelt via en fem minuters båtresa. Lillsved ligger perfekt för att bedriva motorbåtsundervisning med både Sandhamn och fina badstränder inom räckhåll! Sedan 2011 arrangerar vi även läger i samarbete med Parken Zoo i Eskilstuna.

Våra olika sommarläger:

Skärgårdsläger - Läger för alla barn och ungdomar mellan 8 och 14 år. Här står lek och skoj i centrum! 
Konfirmationsläger - Våra populära konfirmationsläger är till för dig som vill kombinera sportaktiviteter och samtidigt konfirmeras.
Intensivkurs förar- och VHF-intyg - En femdagarskurs där fokus ligger på motorbåtsundervisning. Målet är att samtliga deltagare ska ta såväl förarintyg som VHF-intyg.
Intensivkurs kustskepparintyg - Fortsättningskurs för i första hand gamla konfirmander och innehavare av förarintyg för motorbåt.  
Zoommarläger - Ett läger i samarbete med Parken Zoo, för dig som älskar djur!

Vill du veta mer? Besök gärna vår Facebooksida, Lillsved Sommarläger, för att se vad våra tidigare deltagare tycker om lägren eller skicka ett mail till info@lillsved.com. 

Läs gärna vad föräldrar och deltagare tycker sedan tidigare år

Vi hoppas att vi ses på Lillsved sommar!

 

Video

Deltagarna och föräldrar berättar

Så här skrev föräldrarna till Elsa, en av våra konfirmander under sommaren 2013, efter lägret:

"Ett stort tack till alla ledare, präst m fl som var med och ordnade konfirmationslägret på Lillsved juli-aug. Vår dotter Elsa har haft en fantastisk vistelse på lägret, det är det bästa hon gjort tycker hon. Hon är så nöjd med lägret. Och vi också! Själva konfirmationen i kyrkan var väldigt fin!"

 

Susanne Örtegren hade sin dotter Elise, 9 år, på vårat andra Skärgårdsläger sommaren 2013. Så här sa hon efter lägerslut:

"Hämtade Elise på Lillsveds Sommarläger idag. Var ju lite orolig eftersom hon knappt är 9 år och skulle vara borta flera dagar. Hon har ringt varje dag överlycklig över allt kul som att köra motorbåt, äta glass, ha tårtbakningstävling, toppenmat och spela tennis. Som mamma var jag glad över saker som att det var typ åtta ledare på 23 barn och att hon var så överlycklig. Supertrevliga och artiga var de också, ledarna. Men Elise berättade att de var riktigt stränga ibland också. Jaha, varför det? frågade jag, "ja, när vi inte gjorde som vi skulle". Även om detta ger minuspoäng av dotter så får de ett större pluspoäng av mamma ;) kan det bli bättre? Vissa föräldrar var oroliga över att inte hinna få plats på nästa år och berättade att de redan bokat. Kan de få bättre betyg? En riktig toppenstart på sommaren!"

 

Jag fick spela golf varje dag!10 deltagarna berattar
Johan är 9 år och deltog på sommarlägret 2006. Han spelade golf och tennis på dagarna. Så här berättar han själv,

"Jag önskar att lägret hade varit flera veckor. Jag fick spela golf varje dag! Det är det bästa jag vet. Jag har redan sagt till mamma och pappa att jag vill åka på lägret nästa år också."

Spökpromenaden var det absolut bästa!
Felicia är 11 år och deltog på vårt sommarläger 2005 och 2006. Hon har spelat tennis och lärt sig köra motorbåt båda åren.

Vad tycker du är roligast på lillsveds sommarläger?
- Spökpromenaden var det absolut bästa på hela lägret, jag har aldrig varit så rädd, haha!

Hur har det gått med motorbåtskörningen?
- Det har gått bra. Jag har lärt mig grunderna på sommarlägret och övat själv med mamma och pappa. Jag ser fram emot att lära mig navigera mer på lägret i sommar.

Facebook